A konferenciasorozat következő fórumai alább láthatóak a február és a március hónapban elsődlegesen online részvétellel. Ahol személyes jelenlét is lehet, ott jelezzük.

Bács-Kiskun megyében több településen személyesen és online térben is tartunk konferenciát az Európa jövőjét érintő témák mentén, amelyre hívjuk, várjuk a civil szerveztek képviselői, tagjait, önkénteseit is.

Az alábbi témákban hirdetünk meg előadásokat:

– Éghajlatváltozás és környezetvédelem

– Egészségügy

– Erősebb gazdaság, társadalmi igazsgosság és foglalkoztatás

– Oktatás, kultúra, ifjúság és sport

– Digitális átállás

– Egyéb ötletek

Amennyiben a fenti témákban szűkebb javaslata van a fórumok témafelvetését, problémakör felvetését illetően a civilbacs@gmail.com e-mail címen vagy a 78/415-165 telefonszámon várjuk a megkeresését, ötleteit.

Az előadások interaktívak lesznek, mindenki elmondhatja véleményét a témában, kíváncsiak vagyunk arra, hogy mit gondol az adott témában Európa múltját, jelenét és jövőjét illetően is. Meghallgatjuk, továbbítjuk javaslatait, hogy milyen Európát szeretne látni 5-10-25 év múlva.

http://recic.hu/bacs/konferencia-eur%C3%B3pa-j%C3%B6v%C5%91j%C3%A9r%C5%91l/b%C5%91vebben-a-konferenci%C3%A1r%C3%B3l/

Konferencia Európa jövőjéről szóló fórumokra a jelentkezni Bács-Kiskun Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ hivatalos honlapján lehet, melyet IDE kattintva elér. Itt további programokat is talál.