Tisztelt Partnerünk!

Már több mint fél éve annak, hogy 2020. október 3-án közel ötéves tervező, előkészítő és építő munka eredményeként átadásra került Lakiteleken az állami közfeladatot ellátó Nemzeti Művelődési Intézet várva várt székháza.

Az épület átadásával párhuzamosan a Nemzeti Művelődési Intézet kommunikációs rendszereiben és léptékváltás következett be, új – reményeink szerint hiánypótló – internetes felületeket indítottunk, ezek közül az egyik, az online tudásmegosztást kínáló új weboldal:

A szakkör.

A honlap célja, hogy a hagyományos szakköri tevékenységek egyes fázisaiba az internet segítségével vonja be a látogatókat. Megtiszteltetés lenne számunkra, ha partnereink A szakkör felületet használnák, beépítenék a helyi közművelődési feladatellátásba és közösségeik életébe.

Tisztelettel kérem, hogy a hiánypótló felület népszerűsítéséhez járuljon hozzá azzal, hogy honlapján elhelyezi a https://aszakkor.hu/bannerek/ webhelyről letölthető bannerek egyikét, s hivatkozásként a https://aszakkor.hu/ felületre mutató linket.

A bannerletöltő oldalon több méretben, álló és fekvő formátumban találja meg a bannereket. Kérjük, válassza ki az Önöknek leginkább megfelelő méretet és formát. Ugyanazon az oldalon részletes útmutatás olvasható arról is, hogy hogyan kell beágyazni a linket a weboldalába. Amennyiben bármilyen technikai segítségre van szüksége kérem keresse bizalommal Dinkó Tamás kollégámat a 0620 577 4182 telefonszámon, vagy dinko.tamas@nmi.hu mail címen.

A felület akkor éri el valódi célját és célközönségét, ha partnereink saját eszközeikkel, jelen esetben egy banner kihelyezésével maguk is hozzájárulnak a webfelület népszerűsítéséhez.

Az ügyet támogató együttműködését és segítségét köszönöm, munkájához további sikereket, aktív közösségeket és jó egészséget kívánok!

Lakitelek, 2021. április 29.

Üdvözlettel:

Dinkó Tamás

Fejlesztő

cid:image001.png@01D731EA.58DD10B0

E-mail: dinko.tamas@nmi.hu  

Mobil: +36 20 577 4182