modern vállalkozasok programja fejlécGINOP-3.2.1-15-2015-00001

Tisztelt  Vezető!

Az Infotér Egyesület nevében szeretettel meghívjuk a Modern Vállalkozások Programja – IT biztonság országos, online konferenciájára.A koronavírus járvány váratlan helyzet elé állította a vállalkozásokat Magyarországon is. Nagyon rövid idő alatt kellett megteremteni az otthonról végezhető munka feltételeit.

A szakemberek szerint ezt a feladatot a nagyobb cégek sikeresebben oldották meg, mert náluk már volt hagyománya a home office-nak munkaszervezési, infrastrukturális és információbiztonsági szempontból is.
A Modern Vállalkozások Programja az elmúlt hónapok történései alapján azt tapasztalta, hogy a kkv-knak jól jött a segítség az online átállásnál. A járvány első hulláma elmúlt, de jelenleg még nem látjuk, mit hoz a jövő. A cél jelen helyzetben az, hogy az alkalmazott gyors megoldások minél tökéletesebbek legyenek, hogy a kkv-k zökkenőmentesen tudjanak majd az előttük álló hasonló kihívásokra.A Modern Vállalkozások Programja rendezvényeit a kialakult helyzethez igazítva online felületre tette át.

Az első, országos virtuális konferencia témája az IT biztonság.Július 21-én, 13 órától először az állami szereplők beszélnek majd a járvány biztonsági vonatkozásairól, tapasztalatokról és jó tanácsokról, majd szakértőink egy kerekasztal beszélgetés során azt a kérdést járják körbe, hogy milyen hatást gyakorolt a pandémia az IT biztonságra a versenyszféra területén.
A rendezvény díjmentes, de regisztrációhoz kötött.
Részletes program és regisztrációweboldalunkon
Helyszín: onlineIdőpont: 2020. július 21., 13 óraSzámítunk megtisztelő részvételére!

Üdvözlettel:Modern Vállalkozások Programja
konzorciumi partnereinkeuropa2020