Idén is érkezünk a hírleveleinkkel. Az év első hírlevelében az alábbi témák között szemezgethet.

Olvasnivalók:
1.    Mivel készülj mielőtt meghallgatsz ERP beszállító partnert?
2.    7 ok, amiért a vállalkozásodnak feltétlenül szüksége van chatbotra
3.    Venni vagy bérelni? Speciális nyomtatási megoldások
4.    Milyen szempontok alapján válasszunk számlázó programot? 2. rész
5.    Folytatódik az AntiPlasztik története. Rádiófrekvenciás azonosítás


Mivel készülj mielőtt meghallgatsz ERP beszállító partnert?

Információra lenne szüksége a vállalkozásának folyamatairól? Órákat görnyedt a gép és az íróasztal fölött, hogy papírokból és excel táblákból kinyerje a döntésekhez szükséges információkat?
Ilyen és hasonló élmények, hatások vezetnek ahhoz, hogy egy vállalatirányítási rendszer (ERP) bevezetésén kezdjen el gondolkodni egy döntéshozó. Általában az interneten fellelhető információkat hívja segítségül, de hamar felmerül az igénye egy személyes tájékozódásnak is egy megoldásszállító cég munkatársával. Ahhoz, hogy egy ilyen egyeztetés hatékony legyen, erre ugyanúgy érdemes felkészülni, mint egy üzleti tárgyalásra.

7 ok, amiért a vállalkozásodnak feltétlenül szüksége van chatbotra

Ha feltesszük a kérdést, hogy miért van szüksége egy vállalkozásnak chatbotra, akkor a legrövidebb válasz, hogy azért, mert az év minden napján, a nap 24 órájában működik, ily módon pedig csökken annak az esélye, hogy érdeklődőt, potenciális vevőt veszítesz el. A cikkben arra keressük a választ, hogy ezen technológia használata miért is válik egyre fontosabbá a vállalkozások számára.

Venni vagy bérelni? Speciális nyomtatási megoldások?

Az egyre inkább terjedő tudatos, takarékos papír használat mellett is vannak olyan tevékenységek, amelyek során nélkülözhetetlen az információk papíron történő rögzítése. Sok esetben – már környezetvédelmi és gazdasági okokból is – érdemes speciális nyomtatókat hadrendbe állítani a vállalkozásnál.  Az előző – nyomtatási megoldásokat felsorakoztató – cikkünk után a speciális nyomtatási megoldásokat vesszük sorra.

Milyen szempontok alapján válasszunk számlázó programot? 2. rész

Manapság széles a kínálat a számlázó programok piacán, és a megfelelő program kiválasztása még a tapasztalt vállalkozások számára is fejtörést okozhat. Ebben a cikkben a számlázó program fő kiválasztási szempontjait vesszük számba, azzal, hogy természetesen a lista nem teljes, de arra mindenképpen alkalmas, hogy irányt mutasson.

Folytatódik az AntiPlasztik története. Rádiófrekvenciás azonosítás

Sokszor hallottunk már az RFID címkékről. Mi is ez valójában?
Mire használható a gyakorlatban a rádiófrekvenciás azonosítás? Mitől lehet hasznosabb, mint a vonalkód?
Az AntiPlasztik így jutott el az RFID címke alkalmazásához: