Hogyan válasszunk számlázó programot?

GINOP-3.2.1-15-2015-00001
Tartalom:1.    Hasznos lenne, ha kollégái nemcsak az irodában, hanem távolról/otthonról is tudnának dolgozni? Nézze meg videónkat!
2.    Nyomtatni vagy nem nyomtatni, ez itt a kérdés?
3.    Hogyan válasszunk számlázó programot? 1. rész


1. Hasznos lenne, ha kollégái nemcsak az irodában, hanem távolról/otthonról is tudnának dolgozni?
Távmunka, home office – Esetleg a mai, munkaerőhiányos időkben ez lehet az egyik megoldás?
Munkatársai mindezt megtehetik olyan rendszerekben, amelyek a vezető számára is átláthatóvá teszik a feladatok elvégzését, és segítik a határidők betartását.

Mi erről az AntiPlasztik véleménye, nézze meg a következő epizódot:

2. Miért olyan nehéz nyomtató választani? 5 tipp, ami segít abban, hogy könnyebben dönts.
Az egyik népszerű árösszehasonlító oldal keresőjébe, ha begépeljük a „nyomtató” kifejezést, több mint 1200 találati termék jelenik meg a kínálati oldalon. A mennyiséget látva, felmerül bennünk a kérdés, rendben, de hogyan tovább? Hogyan tudnám kiválasztani ennyi termékből a valóban számomra legmegfelelőbb típust?

Elolvasom a teljes cikket

3. Hogyan válasszunk számlázó programot? 1. rész
A mindennapok kuszasága(?) Valószínűleg nem lesz nehezen hihető a következő történet:
“Cégünknél csak egy személy számlázhatott korábban, mivel mindamellett, hogy szépen írt, pontosan tudta, hogy kell helyesen kitölteni a számlát. Továbbá szándékosan csak egy számlatömböt vezettünk, melyhez csak Neki volt hozzáférése, hogy ne legyen kavarodás. Azonban sem mi, sem a könyvelőnk nem tudta rögtön megmondani, hogyan áll a cégünk az adott hónapban/negyedévben, az összegzésre kellett egy kis idő.”
Megoldás!
Szerencsére a fenti probléma nem is jelentkezik, ha számlázó programot használunk, hiszen többnyire több felhasználó is dolgozhat ugyanazon rendszerben, ugyanabban az időben. Elolvasom a teljes cikket