Tisztelt Civil Szervezeti Vezető! Kedves Kolléga!

Kérjük a szervezeteket, hogy az alábbi kérdőívet lehetőségük szerint minél többen töltsék ki, ezzel is segítve a munkánkat!

A Civil Információs Centrumok (CIC-ek) 2012 óta segítik a civil szervezetek működését. A CIC-ek által nyújtott szolgáltatásokról, azok ismertségéről szeretnénk pontosabb képet alkotni annak érdekében, hogy  a szolgáltatásokat továbbfejlesszük.
A jelen kérdőív célja, hogy a CIC-ek a munkájukat még inkább az Ön  szervezetének igényeihez igazíthassák. Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy kitölti az alábbi linken található kérdőívet.
A kérdőív kitöltése teljesen anonim módon történik, semmilyen – akár Önre, akár a szervezetére vonatkozó beazonosítható – személyes adatot nem kérünk. Az Ön által megadott adatokat kizárólag statisztika készítésére használjuk. A feldolgozott adatokból készült összegzéseket és következtetéseket 2020 januárjától Ön is elérheti a Civil Információs Portálon, a http://civil.info.hu/hirek oldalon.
A kérdőív az alábbi linkre kattintva érhető el:https://www.surveygizmo.eu/s3/90182735/Civilszervezeti-kerdoiv

Köszönjük együttműködését! Kitöltésével segíti munkánkat, hogy mi is segíthessünk civil szervezete eredményes működésében!

Üdvözlettel,

Miniszterelnökség
Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya
ésBács-Kiskun Megyei Civil Információs Centrum civilbacs@gmail.com 78/415-16576/777-517 www.recic.hu
www.facebook.com/civilbacs